21 jun 2014

Sopar de Cloenda 2014

Ahir ho vam tornar a fer, a les pistes exteriors del Jaqme Marc es va tornar a demostrar que el club és una gran família, vam dir que faríem el Sopar de Cloenda de la temporada 2014 del Club Atletisme Gavà, i ho vam fer!!!


Agrair la complicitat necessària del departament d'esports de l'Ajuntament de Gavà i el seu personal, però sobretot, gràcies al personal del club i de totes les famílies que van participar de la festa, van fer possible un moment entranyable i molt divertit.

Encara que sembli que no hi havia un guió previst, que com sempre es va complir al 90%, amb aquesta petita dosi d'improvisació que té el directe, per fer-ho més emocionant (sobretot per a l'organització). Però com estem en família, no passa res!!!

La cosa va anar més o menys així!

- Preparació de taules

- Discurs de Benvinguda

- Presentació de viandes al Concurs de cuina

- Resultat del Concurs de Cuina, al millor dolç i al millor salat, amb menció honorifica i tot.


1r premi «salat»

1r premi «dolç»

Premi «honorific», això no es pot aguantar, quin nivell!!!

- A Sopar!!!!! Tranquilament ...
... amb projecció de fotos resum de la temporada.
No l'heu vist? Aquí el teniu! (modo vídeo)



- 1r parlament del President (no s'enrotlla ni res)
Aquesta part va ser curta, som gent d'acció.

- Lliurament de diplomes als atletes
Un dels moments emotiu de la nit (al costat del curtet discurs del Presi). Es va fer un sentit homenatge per part dels entrenadors als atletes del club, qui de debò s'ho han "currat" durant la temporada, en els quals en esforç, no els guanya ningú. Excepcionalment vam començar amb els grans perquè havien que marxar, l'endemà tenien «competi», per aquest encara els hi queda temporada.



- Discurs final (presi return), veterans i premis 2ª Lliga Curses Populars C.A.Gavà
Reconeixement als nostres atletes veterans que són el nostre Far d'Alexandria, i lliurament de premis de la lliga Open, aquest any guanyats per Domingo i Cati en categoria masculina i femenina respectivament. Aquest és el moment previst per l'homenatge als atletes de les categories Pares i Open. Aquest any tornem a ser legió.



- Reconeixement als patrocinadors
Son aquelles persones, empreses o entitats que ens fan la vida més fàcil. Ahir estaven presents la Valeri i el Domingo, els nostres partners de consumibles e «imperdibles» (sí, allò tant mundà que aguanta els dorsals, jejeje). Però també un reconeixement per aquest any a Intersport Quinze, Unilevel, però sobretot i molt especialment a BAUHAUS Gavà. Tots feu atletisme amb nosaltres.

- Festa final amb música i karaoke
I a sobre aquest any el karaoke que va funcionar a la primera, tooooma!!!!!)


Agrair a la Encarna la seva tasca diària incansable. Als tècnics, Sergi, Oscar, Orlenis, David, Marc, Patri, Rafa, Víctor, Alba i el Nacho, per aquesta temporada (encara que estem en plena competició), i a tots els membres del club (atletes, pares, directius, familiars, etc.) per aquesta temporada i per participar en aquest acte. Segur que ens deixem algun, per això, gràcies a tots.

Agrair als membres del jurat del concurs, per la seva dolça tasca.


També agrair al Josep, el nostre speaker particular.

Algunes fotos
Canal youtube

No hay comentarios:

Publicar un comentario