17 jun 2014

María Vasco entrenarà al Club Atletisme Gavà

La propera temporada, l’ex-atleta internacional María Vasco, col·laborarà amb el Club Atletisme Gavà per tirar endavant un projecte que té com objectiu principal impulsar la marxa atlètica mitjançant una escola de marxa integrada dins l’entorn del club.


Aquest projecte va dirigit sobretot a que els més joves puguin aprendre els secrets d’aquesta disciplina atlètica sota les indicacions de la millor marxadora espanyola de la història. Recordem que la marxa atlètica ha tingut una impressionant tradició dins del nostre territori, d’on han sortit un gran nombre de marxadors, del nivell de Valentí Massana, Reyes Sobrino, Beatriz Pascual o la mateixa María Vasco.

Aquesta escola de marxa, de la que podran gaudir tots els atletes del Atletisme Gavà, entrenaran tots els dilluns i tots els divendres entre les 18 i les 19:30 a la instal·lació de la Bòbila, i serà a partir de la propera temporada que s’iniciarà (mes de setembre).

La María va declarar que es retirava de l’atletisme el passat novembre després de tres dècades dedicades de manera incondicional a la marxa atlètica i que l’ha portat a participar en cinc Jocs Olímpics. Cal afegir que és la única atleta femenina en aconseguir una medalla en uns Jocs Olímpics fet que es produí l’any 2000 durant els Jocs Olímpics de  Sidney.

El Club Atletisme Gavà tindrà l’honor de ser el primer club en comptar amb la seva inestimable aportació tècnica.


2 comentarios:

  1. ENHORABONA per gestionar un projecte d'aquesta mena, segur que tant la marxa atlètica com la resta de disciplines sortiran enfortides amb col·laboracions de primera categoria i amb la bona gent de base.

    FELICITATS i Salut i Atletisme

    Josep

    ResponderEliminar