3 mar 2014

Mitja Marató de Gavà, sabor agredolç

La XIX edició de la Mitja Marató Gavà-Castelldefels-Gavà va ser de nou un èxit organitzatiu. Tots els actors que intervenien en la celebració d'aquesta històrica prova esportiva de la nostra ciutat van funcionar amb una coordinació excel·lent, impecable. Des del Club Atletisme Gavà agrair el seu esforç i dedicació per poder dur a terme una prova de gran valor sentimental per a nosaltres. Hem intentat aportar el nostre granet de sorra, però tot això no funcionaria sense molt de treball a l'ombra. De nou gràcies.

Però...

...per desgràcia hem de lamentar la mort d'un dels participants per parada cardíaca. Un fet que trenca una festa esportiva per la meitat y que encara avui ens sorprèn i colpeja emocionalment, i que en aquests temps d'esport «popular» es dóna amb una freqüència que no és desitjable. Fer esport és sa, però esport sense control mèdic o amb objectius poc realistes pot ser fins i tot perillós. No parlem d'aquest cas en particular, però sí en general. Situacions com aquestes ens fan recordar que minimitzar aquest tipus d'accidents és un dels nostres objectius com a club, per la qual cosa redoblarem els nostres esforços en la difusió del missatge, «esport sa és esport controlat». Apropar-se a clubs esportius, gimnasos i grups de corredors i atletes d'amb una política medico-esportiva estricta és un primer pas, per qualsevol esport o disciplina. Sabem que a la nostra ciutat s'està fent i s'està fent bé, però no podem abaixar la guàrdia.

Des del Club Atletisme Gavà donar el condol a la família i oferir-se per a qualsevol acció o ajuda que puguin necessitar. Donar de nou les gràcies al personal de l'Ajuntament de Gavà, Centre de medicina de l'esport de Gavà, Creu Roja Castelldefels, Gavà i Begues i l'empresa Zona Vip Events per la sensibilitat mostrada amb la família en aquest tràgic moment. La qualitat humana s'aprecia en aquests detalls.

Gràcies a tots.

No hay comentarios:

Publicar un comentario