4 mar. 2014

C.A.Gavà amb el "Març violeta 2014"

«Decidim el nostre camí cap a la igualtat»

Amb aquest lema com eix vertebrador, una vegada més, amb l'arribada del mes de març, l'Àrea d'Igualtat de l'Ajuntament de Gavà, amb el suport i participació del ciutadans i ciutadanes,  entitats i associacions esportives i culturals de la nostra ciutat, agrupades a la Comissió Violeta per la Igualtat.
Aquest any el mes de març torna a venir carregat d'activitats, amb una agenda plena i oberta a la ciutadania, amb el clar objectiu de reivindicar, potenciar i visualitzar els espais d'igualtat de la nostra ciutat entre homes i dones.


De nou el Club Atletisme Gavà participa de manera activa en la difusió d'aquest missatge, tant en l'àmbit de l'esport en general com a l'atletisme en particular, amb diferents activitats i accions orientades a la difusió i conscienciació del missatge que motiva aquesta campanya.

  • Durant la setmana del 8 de març, els i les atletes del Club Atletisme Gavà s’adheriran al Març violeta i lluiran un llaç violeta en totes les competicions.
  • Difusió de l'agenda d'activitats a la web i en totes les comunicacions que genera el club durant el mes de març.
  • Presència institucional del club en l'acte central que se celebrarà el divendres 7 de març a les 18 h, a l'Ajuntament de Gavà.

Desitjant que totes aquestes petites accions compleixin l'objectiu de difusió i conscienciació d'aquest missatge per aconseguir una ciutat més igualitària, sense barreres de gènere.

Aquí podeu consultar la agenda d'activitats 2014.

Més informació: SIAD (Servei d'Informació i Atenció a les Dones de Gavà)


No hay comentarios:

Publicar un comentario