26 feb 2014

Presentació de la XIX Mitja de Gavà

Ahir en el Centre Comercial Barnasud es va realitzar l'acte de presentació de la XIX edició de la Mitja Gavà l'aliança. A l'acte, presentat pel periodista Marc Farré va comptar amb la presència de patrocinadors, organitzadors, representants federatius i de les màximes autoritats municipals de la nostra ciutat.

Moment del acte de presentació ahir al Centre Comercial Barnasud

Amb aquest acte formal es dóna el tret de sortida a una de les setmanes grans del nostre club que donarà com a colofó en la disputa d'aquest diumenge d'aquesta clàssica prova en ruta, un fix en el calendari del nostre club. Una festa de l'esport.

En aquesta edició la prova té de nou la seva vessant solidària, col·laborant activament amb Asdent  (Asociación de la enfermedad de Dent), una de les milers de malalties minoritàries que no reben l'atenció que mereixerien. No podem més que des del nostre club donar un cop de má a l'Eva, mare de Nacho que està lluitant de forma titànica, juntament amb l'associació, per donar notorietat pública a un problema que per poc freqüent no deixa de tenir molta importància.

#todoporNACHO

No hay comentarios:

Publicar un comentario