14 ene 2014

Secció de Muntanya, Any 0

El dia 12 de gener de 2014 es un dia d'aquells que tindríem de guardar a la memòria col·lectiva del nostre club, una data històrica, i que ha sobre ha vingut com qui no vol la cosa, sense fer soroll. Després de més d'un any de feina a despatxos el febrer-març passat és va assolir l'afiliació del nostre club a la FEEC (Fedederació d’Entitats Excursionistes de Catalunya). Gràcies a l'empenta d'alguns membres del club que van voler i han aconseguit portar endavant la nova Secció de Muntanya del Club Atletisme Gavà. Avui finalment i sense fer soroll ha arribat una cosa que ara fa dos anys semblava impensable, participar en una prova de muntanya amb atletes federats per al nostre club.



Aquest és un primer pas, la secció està incipient, però aquest diumenge a la Cinc Cims de Corbera en Domingo de San Eusebio ha obert una nova opció federada de fer atletisme a la nostre entitat. No oblidem que l'esperit federatiu està molt implícit a la nostra forma de fer esport. La secció ja té alguns membres federats, encara esperant que altres segueixin el mateix camí. La veritat és que ganes no ens falten.

Salut i Muntanya!


P.D: Recordem que les llicencies per la temporada 2014 ja estan disponibles a la secretaria del club. Tant a les modalitats de curses de muntanya com per senderisme (activitat social del club). No dubteu a preguntar.



No hay comentarios:

Publicar un comentario