22 dic 2013

Tancant el 2013 amb bona collita

El 2013 ha estat un bon any per al Club Atletisme Gavà, tant en l'àmbit social i com al esportiu. I per a aquestes dates assenyalades, com és ja tradició al nostre club ens reunim al voltant d'una taula per desitjar-nos un feliç nadal i celebrar en família, la família esportiva, aquestes dates tan assenyalades.


Si mirem enrere, ha estat un any de molta activitat, moltes competicions organitzades pel club, com el 1r Trofeu Promoció del Baix Llobregat, la consolidació del 2n Meeting de Veterans «Ciutat de Gavà», el Cros «Ciutat de Gavà» i altres competicions federatives destacades (Campionat de Catalunya de 10.000 metres, etc...) i controls organitzades per la nostra entitat que ens han fet sentir molt orgullosos de tots vosaltres. I a sobre ens ho hem passat molt bé.

Bon ambient, estem en família.

Però del que més ens sentim orgullosos són dels nostres atletes, alguns d'ells, que per la seva dedicació o mèrit esportiu destaquen per sobre de la mitjana i que els socis del club volen premiar amb una de les beques esportiva que el club contempla, amb la intenció que ens segueixin donant satisfaccions un altre any més i que ens ajudin a aconseguir noves fites. Estem segurs que així serà.

Natàlia i Mercè amb el seu diploma acreditatiu de la beca.

Cinc del sis becats, Cèsar, Lluc, Sergio, Natàlia i Roger,
amb l'obsequi de Intersport Quinze i el diploma.

Ens reafirmem, el 2013 ha estat un bon any. Però això no ens relaxa per afrontar aquesta nova temporada que acabem d'encetar amb il·lusió i decisió que mereix. Des de el club continuem treballant en algunes novetats de cara a l'any vinent i per consolidar el ja aconseguit.

Entre tots ens menjarem el 2014 amb totes les conseqüències!


No hay comentarios:

Publicar un comentario