19 dic 2013

Cànoves i Samalús (17Km)

En aquesta política aperturista del club, i que ens va més una festa que un ximple amb un "cubata" en una discoteca, no se'ns ocorre res més que apuntar-nos a alguns a una Cursa de Muntanya. Concretament la Cànoves i Samalús de 17Km (dada encara per confirmar) i que organitzava el club de futbol de Cànoves. Tot un descobriment en ple Montseny.



Cal dir que això està inclòs en les activitats promogudes pel club per promocionar la nova secció de muntanya. La versió oficial és bonica, però l'autèntica raó és que Domingo es va posar pesat i...

De la carrera es pot dir poca cosa, format molt cuco en el qual se surt Cànoves i es realitza un recorregut d'aproximadament 16 km, l'organització diu 20 km però per mi que es volien fer els xulos ;-). Molt bona gent i l'ambient fantàstic.



Per part del club ens presentem 17 atletes (per di alguna cosa), i per culpa d'alguna baixa d'última hora no som més. A la línia de sortida es rondara els 80 en total, així que traieu comptes, ens fèiem notar!



El perfil té la seva "guasa", amb un desnivell d'aproximadament 1100m acumulats tot l'ascens es realitza en començar. Se surt en lleugera pujada fins que la cosa es complica del quilòmetre 2 al 7,5 aproximadament. Després es va serpentejant fins al 9-10 i després es va baixant i baixant fins a l'arribada al mateix punt d'inici.


Dels temps hi ha una mica de tot, des dels quals vénen a donar-ho tot i ho aconsegueixen, els que diuen que vénen a provar i se'ls queda el circuit petit i els que amb solament arribar ja ens donem més que per satisfets. Ens ho passem bé, no ens fem mal i a sobre ens van donar una botifarra. Que més vols?



Dues coses a destacar:

1. Carlos va quedar el primer, no esperàvem menys, però ens alegrem igualment.



2. Paco va quedar davant de la Cati. Si fóssim el diari esportiu AS diríem que hi ha un canvi de cicle i de pas demanaríem la pilota d'or per a Cristiano. Però tots sabem que flor d'estiu...

I la foto de grup que no falti.



Algunes fotos mes.

La expedició del club i agregats i els seus temps:
Carlos Perez Guerrero amb 1h:06' (primer classificat absolut)
Miquel Domenech López amb 1h:22'
Santiago Trujillo Rodríguez amb 1h:22'
Domingo De San Eusebio Hernández amb 1h:25'
Josep Franco Monills amb 1h:27'
Jose Antonio Florentin Pérez amb 1h:28'
Francisco Villanueva Orgaz amb 1h:32'
Francisco Cruz Lucas amb 1h:33'
Miquel Ramon Masips amb 1h:42’
Bernat Peso Infante amb 1h:46'
Francisco Ortega Moreno amb 1h:46'
Alberto Benavides López amb 1h:46'
Juan Pedro Pérez Calzada amb 1h:57'
Cati Serrano Granadoss amb 2h:05'
Maria Checa Sierras amb 2h:05'

1 comentario:

  1. Quina crònica més bona, això es esperit esportiu, això és simpatia, això és saber donar un toc especial i genial a les coses bones...

    ENHORABONA!!! per a tots i totes

    Fins les properes curses, que son la "sal" d'aquesta afició que compartim i que ens uneix... i que tant important és per mi!!!

    Salut i Atletisme

    Josep

    ResponderEliminar