15 sept 2013

C.A.Gavà a la Mostra d’Entitats 2013

Aquest dissabte, des dels 10 a les 21.30 hores al parc de la Torre Lluc de Gavà es va celebrar la Mostra d’Entitats 2013, una cita que en anys anteriors es posicionava en el calendari coincidint amb la Festa Major de Sant Pere, però que aquest 2013, amb l’objectiu de guanyar en pes, ha canviat de data i d’espai.


Amb parc de la Torre Lluc com a eix vertebrador i el suport de l'Ajuntament de Gavà es van situar els estands de les diferents associacions, amb un escenari central on es van fer un bon grapat d’activitats i mostres artístiques (taller de sardanes, plató fotogràfic, pista de vòlei, taller de pintura, taller de castellers, bateig de beisbol, jocs inflables, etc).

El C.A.Gavà hi va assistir amb la idea de fer arribar als veïns de Gavà les nostres activitats i propostes esportiva, amb la qualitat i els valors de sempre, que implicades de l'esport de base a l'alta competició.

Hem d'estar agraïts de què la gent va mostrar gran interès per les nostres activitats, realment un ventall molt ampli, res excloent, amb el que segur cada noi i noia trobarà el seu espai on abocar el seu esperit esportiu i un grup de companys i companyes entranyable, com a totes les entitas esportives i socials de Gavà. La nostra ciutat té un teixit associatiu de gran valor social, i ens enorgulleix formar-hi part.

Aprofitem per agrair des d'aquí el suport del nostre patrocinador, BAUHAUS Gavà, per aquesta temporada. Esperem que de nou, junts puguem afrontar una temporada plena d'èxits.

No hay comentarios:

Publicar un comentario