23 jun 2013

Sopar de Cloenda Escola 2013

Vam dir que ho faríem i ho hem fet, vam dir que faríem el Sopar de Cloenda de la temporada 2013 de la Escola del Club Atletisme Gavà, i ho hem fet!!!

Amb la complicitat necessària del departament d'esports del Ajuntament de Gavà i el seu personal, però sobretot, gràcies al personal del club i de totes les famílies que van participar de la festa, van fer possible un moment entranyable i molt divertit.


Com sempre, el programa previst es va complir al 90%, amb aquesta petita dosi d'improvisació que té el directe, per fer-ho més emocionant (sobretot per a l'organització). Però com estem en família, no passa res!!!

La cosa va anar mes o menys així!

- Benvinguda i preparació de taules

- Presentació de viandes al Concurs de cuina

- Amenaça de pluja

- Projecció del video-resum de la temporada
Projecció del fantàstic vídeo-resum de la temporada

No l'heu vist? Aquí el teniu!


- Amenaça de pluja

- Parlaments varis (President, director tècnic...)
Aquesta part va se curta, som gent d'acció, i des de la tarima es veien uns llampecs que feien molta por.

- Lliurament de diplomes als atletes, a tota llufa que plou
Un del moments emotiu de la nit (al costat del curtet discurs del Presi). Es va fer un sentit homenatge per part dels entrenadors als atletes del club, qui de debò s'ho ha "currat" durant la temporada, en els quals en esforç, no els guanya ningú. La pressa per la por a l'aigua va fer que els entrenador no poguessin parla i donar les gràcies a pares i atletes que us mereixeu. La veritat es que vam ser amb el turbo posat. Des de l'organització demanem disculpes.

- Hem dit aigua... toooma! Primera part
Corre nen corre i guarda-ho tot!!!!! Però res, una amenaça que va mullar una mica però va deixar una mica intranquil.

- Discurs final, premis 1ª Lliga Curses Populars C.A.Gavà
Lliurament de premis de la lliga Open, aquest any guanyats per Juan Pedro Calçada i Elena Villanueva en categoria masculina i femenina respectivament. Aquest és el moment previst per l'homenatge als atletes de les categories Pares i Open, però les presses, el moment tens dels llampecs, etc. ens va fer fer un acte més deslluït. Des d'aquí el reconeixement a la secció «Pares» i «Open» d'aquest any, som legió.

- Festa final amb música, premis de cuina, gran sorteigs (moltes gràcies al soci Armengol Mayoral) i karaoke
El concurs de cuina estava molt renyit. Alguns de gran presentació i impacta visual. Però al final el jurat (Jesús i Cati) es van decantar per la «empanada C.A.Gavà» i el «pastís Pista d'Atletisme». Hi havia grans presentacions, però, al final solament pot quedar un, o dos! (ho sentim, no tenim foto, catxisssss!)

I a sobre aquest any si que va funcionar el karaoke, tooooma!!!!!)


- Hem dit aigua... toooma! Segona part
Tot va anar a la perfecció però accelerat, com tot el que muntem aquest any la pluja ha de fer acte de presència. Que estiguessin «cantant» Jose Luis i Bernat per Savina a ple pulmó no té res que veure...mmmm... veritat?
Corre nen corre i guarda-ho tot again!!!!! Tapant-ho tot, sobretot el prestat, però d'una tirada no deixem ni els paperets del confeti.



Agrair al personal del club, Encarna i Conchi per la seva tasca diaria. Als tècnics, Sergi, Ferran, David, Oscar, Patri, Rafa, Victor i Alba, per aquesta temporada (encara que estem en plena competició), i a tots els membres del club (atletes, pares, directius, familiars, etc.) per aquesta temporada i per participar en aquest acte. Segur que ens deixem algun, per això, gràcies a tots.

Agrair al membres del jurat del concurs, Cati i Jesús, per la seva dolça tasca.

També agrair al Josep, el nostre speaker particular.

Algunes fotos
Canal youtube

No hay comentarios:

Publicar un comentario