27 jun 2013

Club Handbol Gavà, felicitats!

Els nostres amics del Club Handbol Gavà estan d'enhorabona. Després d'aconseguir l'ascens en categoria Sènior Masculina a la 1ª Estatal, després d'una brillant fase d'ascens celebrada en la localitat biscaina de Leioa el maig passat, hem de sumar que ahir, durant la gala de lliurament dels II Premis Ciutat de Gavà, van ser guardonats amb el Premi Ciutat de Gavà d’Esport.


Des del Club Atletisme Gavà ens volem sumar a aquest reconeixement guanyat a pols dia a dia, tant a les pistes catalanes com al territori nacional, des de el esport de base fins a les categories sènior masculí i femení, sent aquesta entitat, amb més de 50 anys d'història, un referent a la nostra ciutat i un exemple de constància i dedicació.

Felicitats!


Aprofitem per felicitar als tots guardonats, exemples per a tots:

Premi Ciutat de Gavà d’Economia: Complementos Sanitarios S.A. (COMSAN).

Premi Ciutat de Gavà de Cultura i Educació: Esbart Dansaire Bruguers i Amics de la Dansa.

Premi Ciutat de Gavà de Solidaritat i Acció Cívica: ADISGA, Associació de familiars de Discapacitats Intel·lectuals de Gavà.

Premi d’Honor Ciutat de Gavà: Guillermo de Prada, secretari de l’Ajuntament durant 36 anys i que va deixar el càrrec ara en fa dos, on es va lloar la seva implicació professional i personal vers Gavà durant la seva carrera professional.

Felicitats a tot els guardonats.

No hay comentarios:

Publicar un comentario