21 abr 2013

Satisfet com mai dels nostres atletes

Felicitats a tots/es aquells/es que heu participat al Campionat de Catalunya de Clubs.

No ha estat un Campionat fàcil degut al nou model proposat i que espero que des de la Federació Catalana es plantegin el seu canvi, però mentrestant, no hem d'estar del tot SATISFET de l'aportació vostra.

Ens hem trobat amb uns rivals molt difícils de bàtre, i més per nosaltres que al ser un club on 'tirem' d'escola no ens és fàcil enfrontar-nos a ells, però hem de pensar que ens hem trobat amb gent del màxim nivell i hem d'extreure un aprenentatge de tota vivència viscuda.

Per nosaltres com a tècnics, no voldriem que aquesta experiència us desanimés pel resultat. Ni molt menys. Hem de pensar que estem en període de formació i de creixement esportiu i hem de seguir en aquest camí sense defallir.

Queda una jornada que serà el cap de setmana del 5 de maig (d'aquí a dues setmanes) i on els enfrontaments directes amb els altres equips estaran més igualats al nostre nivell.

No sabem quina serà la seu on competirem, però els que sí que hem d'estar convençuts és que anirem allà a donar-ho tot, tal i com ho hem fet fins ara.

Jo, com a director tècnic, em trobo molt i molt satisfet de l'ambient viscut, del comportament esportiu que heu demostrat, i de com heu competit.

US FELICITO A TOTS/ES I CADASCUN/A DE VOSALTRES.

Només vosaltres feu gran aquest equip.

Gràcies !!!

Sergi Sierra

1 comentario:

  1. Sempre dona gust veure com la gent s'esforça. El treball dels tècnics, moltes veges a la ombra, es veu en el compromís dels seus atletes. Aquest any, amb un format encara que molt difícil i poc encoratjador, no ha minvat les ganes.

    Felicitat a tots!

    ResponderEliminar