9 mar 2013

Valentí Massana, Mestre!

Ahir vam tenir el gust i el plaer de rebre a la Bòbila a Valentí Massana, atleta olímpic de la nostra comarca, amb un palmarès envejable i que ha volgut compartir amb els integrants del club els seus coneixements d'aquesta disciplina tan tècnica i exigent.


Valentí, ara des de la seva funció a la Federació Catalana d'Atletisme per a la promoció i desenvolupament de la marxa en els nostres clubs, ha intentat implantar el cuquet de la marxa en els nois i noies de Gavà, i d'altres club que s'han volgut apropar a la cita.

La jornada constava, en primer lloc, d'una petita introducció teòrica en la qual vam poder aprendre que la Marxa atlètica té una història molt curiosa, i uns fonaments molt clars i que requereix una tècnica molt depurada i grans dosis de disciplina. Però va animar als nostres atletes al fet que aquests petits inconvenients inicials no tirin enrere als que realment els agrada aquesta disciplina, per que amb dedicació i esforç, com amb tot a la vida, s'aconsegueixen els èxits esportius.


Vam acabar amb una sessió pràctica, ja sobre la pista de la Bòbila, amb una petita introducció de la tècnica i fonaments bàsics en la qual tots, des dels debutants fins als iniciats, vam tenir l'oportunitat d'aprendre d'aquest gran mestre.

Finalitzada la sessió, i després d'una petita valoració en calent, la conclusió és que tenim un club amb gran potencial entre els nostres joves, i se'ns va animar ha establir les bases per crear un grup de marxa atlètica en el nostre club del que estem segurs donaria fruits en un curt espai de temps. No oblidem que som els actuals Campions de Catalunya Masculí en Categoria Cadet.

Des del club i el staff tècnic agrair la visita tant de Valentí, com als atletes d'altres clubs que es van voler visitar a les instal·lacions del Club Atletisme Gavà per gaudir d'aquesta classe magistral.

Esperem que la llavor que plantem avui ens ens doni fruits en un futur.


No hay comentarios:

Publicar un comentario