12 mar 2013

Som Violetes!

De nou, a la ciutat de Gavà, març té un clar color violeta. A tota la ciutat podem gaudir d'un programa ple d'activitats organitzat des de l'Àrea d'Igualtat de l'Ajuntament amb el clara vocació per la conscienciació ciutadana, convidant-nos a fer nostres els valors d'igualtat entre homes i dones, amb l'objectiu que en un futur aquestes campanyes no tinguin sentit, per que viurem aquesta igualtat de manera natural, com a part de nosaltres mateixos.


Al nostre club, aquesta missatge és ja part del nostre dia a dia, i ens costa molt poc demostrar-ho. Però com nosaltres, hi ha moltes entitats cíviques, recreatives i esportives a la nostra ciutat que ho viuen cada dia de l'any, i aquest mes s'han bolcat de ple en aquest projecte amb un munt d'activitats oberts a tots, hem sortir i gaudir-ho.

Les atletes «violetes» del C.A. Gavà al Campionat de Espanya Cadet a Valencia. 

Aquest cap de setmana, de nou un cap de setmana ple d'èxits esportius, amb un Campió i Subcampió de Catalunya Infantil P.C., presència i bon paper de les nostres atletes en els Campionats d'Espanya de P.C. i la Mitja Marató de Gavà entre altres, sortim a competir amb el símbol que distingeix la campanya, el llaç violeta. Esperant que el nostre granet de sorra serveixi encara que sigui per conscienciar a un de sol.

Aquí una mostra:

Als campions les medalles ho tapen tot, però «violeta» fins a la medul·la.

Preparats per la Mijta «envioletats».




... i molts mes!!!

Gràcies per fer-nos «Violetes»!!!!!