18 mar 2013

El C.A.Gavà ingressa a la FEEC

Amb la simple vocació de donar sortida a una de les reivindicacions d'alguns dels nostres atletes amb interessos competitives en les curses de muntanya, i donar una possible resposta federativa a tots aquests atletes de la nostra comarca que volen competir de manera federada en en aquesta modalitat, el passat octubre, en assemblea general ordinaria, el nostre club va aprovar crear la Secció de Muntanya del C.A.Gavà. Aquesta secció requeria un tramit federatiu per nosaltres molt important, afiliar-se a la FEEC (Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya) ja que el nostre desig sempre ha estat i seguirà sent apostar per l'esport federat.


Aquest tràmit ha finalitzat ja, i des de primers d'aquest mes de març ja som un club afiliat de ple dret, i ens unim a la família d'entitats d'aquesta federació de la nostra ciutat, la UME (Unió Muntanyenca Eramprunyà), que aquest any celebra el seu 50è aniversari i la EXPI (Associació Esportiva EXPI).

Aprofitem per agrair la bona acollida d'aquestes dues entitats a la nostra iniciativa, que creiem vénen a completar una oferta òrfena a la nostra ciutat, i que, com ja passa amb la UME, puguem seguir col·laborant de manera transversal en les nostres activitats, amb la idea d'enfortir el teixit d'associatiu de la ciutat de Gavà i aconseguir noves cotes per als nostres socis i conciutadans.

La nostra vocació és clara, orientar-nos cap a la competició de muntanya, i completar-la amb una oferta social addicional sana i divertida per als integrants de la nostra entitat (senderisme, excursionisme, etc.) de manera reglada i segura, sense oblidar que som un club esportiu, però també una gran família.

Si és així, us esperem en la Bòbila, segur que junts podrem fer molt més. Però, per a qualsevol altra activitat que es vulguis realitzar a la muntanya i que se surti d'aquests paràmetres, no som l'entitat adequada, i us remetrem a les nostres entitats veïnes, amb la idea que aportis i t'aportin el que necessites.

Comencem!!!


No hay comentarios:

Publicar un comentario