25 feb 2013

Campionat d'Espanya Cros per Clubs

El passat diumenge 24 de febrer el Club Atletisme Gavà també hi va ser a Oropesa del Mar (Castelló) competint en l’estatal de cros per a clubs a la categoria juvenil masculina.

Va ser una gran competició en un circuit ESPECTACULAR !!!

Aquests atletes havien de recórrer un circuit de 6.500m. combinant la gespa i la sorra de platja pels voltants de Marina d’Or. L’equip va finalitzar en una meritòria 32è posició dels 53 equips participants, i 4t equip català. Recordem que al campionat català es van classificar en sisena posició.

L’equip va ser liderat per l’Abdelmounim El Joukh que va finalitzar en 33a posició amb un temps de 20’58”. Darrera d’ell, el Miquel Domènech (140è amb 22’42”), el Marc Solina (154è amb 22’58”) i el Guillermo Egea (204è amb 23’55”), d’entre els 262 atletes classificats.