28 ene 2013

Campionat de Catalunya Infantil de Clubs en P.C.

El passat dissabte 26 de gener es va realitzar el Campionat de Catalunya Infantil de Clubs en Pista Coberta a Sabadell. Els campions han estat el Cornellà Atlètic en la categoria masculina, i l'Avinent CA Manresa en la femenina.


Ha estat un autonòmic molt emocionant, ja que ambdues categories les classificacions han estat molt ajustades. En nois, el GA Lluïsos Mataró ha quedat segon a només un punt del campió i el CA Canaletes tercer a dos puts i mig de la primera plaça. En noies, el CE Universitari ha estat segon a tres punts del primer i l’ISS-L’Hospitalet tercer a quatre punts.


En aquesta edició el C.A.Gavà ha aconseguit classificar als seus dos equips infantils (11 a 12 anys) aconseguint estar entre els dotze millors clubs de Catalunya a la pista coberta. La simple classificació ja és tot una fita per a l'escola del C.A.Gavà, ja que, igual que va passar fa poc més d'una setmana amb l'equip sub-20, demostrant que els joves del Gavà ve trepitjant fort.

En aquest tipus de competició en l'es mesuren els millors clubs de Catalunya es regeixen per un sistema de punts aconseguits pels atletes en cada prova, sumant-los al final per obtenir la classificació final.



I no ho hem fet malament del tot, tenint en compte l'objectiu, la formació integral dels nostres atletes en l'esforç i esperit d'equip (I si de pas obtenen millor marca de la temporada, doncs millor que millor.)

Resultats complert aquí

Campionat de Catalunya Infantil de Clubs en P.C.
– Equip Femení: 11è de Catalunya amb 49 punts 
– Equip Masculí: 12è de Catalunya amb 51 punts 

No hay comentarios:

Publicar un comentario