4 ago 2012

Bon estiu, bona temporada

Amb l'arribada de l'estiu, l'activitat del club canvia, no tenim l'escola, molts de vosaltres esteu de vacances, però tenim el campus i l'activitat en els despatxos no cessa. La secretaria, la secretaria tècnica i entrenadors segueixen treballant per preparar una nova temporada que començarem en breu i esperem que sigui de un nivell com a aquesta o millor.

El club, com una entitat viva que és va evolucionant, amb subtils canvis que van generant les bases perquè més endavant sorgeixin els èxits esportius dels nostres atletes.

Aquesta temporada, a part dels èxits individuals, que n'hi han, des de les categories més baixes fins als nostres veterans, aquests irreductibles que segueixen guanyant medalles i pujant el llistó gairebé sense fer soroll, hem estat lluitant fins a l'última jornada en la lliga. Hem consolidat el nostre equip femení, i el masculí no ha perdut aire, ens falta aquest plus, però ho aconseguirem.

La temporada 2012-2013 es preparen de nou "petits canvis", subtils o no tant, que ens permetran avançar com a club, per poder aconseguir els èxits que ens marquem, tant a nivell individual com d'equip (Femení, Masculí i Veterans).

Seguiu les indicacions dels vostres entrenadors, definirem un objectiu comú, i lluitarem per ell.

Bon estiu, bona temporada

Bernat President del Club Atletisme Gavà

No hay comentarios:

Publicar un comentario