20 jun 2012

Sopar de Cloenda 2012

Finalment l'amenaça es va complir, vam dir que faríem el Sopar de Cloenda de la temporada 2012 del Club Atletisme Gavà, i el vam fer!!!

Amb la col·laboració del Patronat d'esports, però sobretot, gràcies al personal del club i de totes les famílies que van participar de la festa, van fer possible un moment entranyable i molt divertit.


Com sempre, el programa previst es va complir al 90%, amb aquesta petita dosi d'improvisació que té el directe, per fer-ho més emocionant (sobretot per a l'organització). Però com estem en família, no passa res!!!

La cosa va anar mes o menys així!

- Benvinguda i preparació de taules

- Concurs de cuina i lliurament de premis
Aquest any, la cosa estava renyida, però el veredicte del jurat (Maria i Montse) va ser clar, els més destacats van ser la Mª Carmen (família Brullas-Moreno) i la seva fantàstica "ensaladilla russa" en la categoria "NO-Postres", i l'Encarna (família Fernández-Fornet) i el seu "flam temàtic" en la categoria "Postres".


El premi ho valia, fer-se una fantàstica foto amb el Presi!!!


- Projecció del video-resum de la temporada
Projecció del fantàstic vídeo-resum de la temporada, aquest any preparat per la Família Ortega-Serrano (gràcies Mireia i Arantza).

No l'heu vist? Aquí el teniu! (versió Arantza)


- Parlaments varis (director tècnic, monitors....)
Aquesta part va se curta, som gent d'acció, ja s'ens veu.


- Lliurament de diplomes a tots els atletes
Un del moments emotiu de la nit (al costat del discurs del Presi, però això és una altra història). Es va fer un sentit homenatge per part dels entrenadors als atletes del club, qui de debò s'ho ha "currat" durant la temporada, en els quals en esforç, no els guanya ningú.



- Discurs final del Presi
Sentit discurs d'un home entregat, al que li van haver de tallar el corrent per que no parava. Es va fer de pregar, però al final va parlar. Quina profunditat! Quina solvència! Ara bé, ningú va tenir la delicadesa de fer-li una foto, hombreeeeeee!!!!!!!

- Festa final amb música
(el karaoke va fallar, llàstima!!!!!)


Tot va ser a la perfecció, com tot el que muntem anem.

Agrair al personal del club, Encarna i Conchi per la seva tasca diaria. Als tècnics, Sergi, Ferran, David, Oscar, Patri, Rafa i Victor, per aquesta temporada (encara que estem en plena competició), i a tots els membres del club (atletes, pares, directius, familiars, etc.) per aquesta temporada i per participar en aquest acte. Segur que ens deixem algun, per això, gràcies a tots.

Agrair al membres del jurat del concurs, Maria i Montse, dolça tasca.

També agrair a Josep, el nostre speaker particular, i a Paco Ortega per la logística i a Aratza i Mireia per la seva dedicació al vídeo (dues versions que podeu veure al nostre canal youtube)

Algunes fotos
Canal youtube

1 comentario:

  1. Bona crònica per una també bona activitat del Club. Ara a per la JORNADA SOCIAL!!!!

    Gràcies Presi, intentarem estar al "tanto" per la foto :-)

    ResponderEliminar