21 jun 2012

Acompanyem la flama

Com ja us hem anunciat, aquest cap de setmana, en el marc de la revetlla de Sant Joan, s'acollirà de nou a la ciutat de Gavà la Flama del Canigò.
El Club Atletisme Gavà participa activament en diverses tasques, i anima als seus atletes i familiars a participar també en la recuperació d'aquesta festa de gran tradició a Catalunya.


Un grup d'atletes del club acompanyarà a la flama fins a la primera parada a la nostra ciutat. Us recomanem que us apropeu a aquest punt d'inserció de la comitiva, amb la idea de poder participar d'aquest esdeveniment i la festa posterior, amb la tradicional foguera de Sant Joan, la primera que es realitza a la nostra ciutat des de fa diversos anys.

Us recordem l'itinerari:
  • 20:30h la flama arriba Rambla amb la Carretera de Santa Creu de Calafell on s'agruparan les diverses entitats per acopampanyar-la per el seu recorregut per la ciutat. Punt d'inserció recomenat.

  • La Flama pujarà Rambla amunt acompanyada de tothom que s’hi vulgui anar afegint, fins a la Plaça Josep Tarradelles on entre les 20:45h i les 21:00 h. serà rebuda oficialment.

  • Finalment seguirà fins la Plaça Jaume Balmes (Plaça del Ajuntament) on serà rebuda festivament per diverses entitats de la població.

  • A les 22:00h, amb la Flama del Canigó s’encendrà la primera Foguera de Sant Joan que hi haurà a Gavà des de fa molts anys.

Us esperem!

No hay comentarios:

Publicar un comentario