22 may 2012

XIII Cursa Delta Prat (10 km)

Arriba el dia de la cursa, i ens despertem amb el temps amb una actitud que no convidava a moltes alegries. Portàvem tot el cap de setmana amb l'amenaça de pluja sobre els nostres caps però sense concretar. Però el temps és molt "punyetero" i sempre ens recorda que encara que l'organització ho tinguis tot previst, ell va al seu aire.

© www.labolsadelcorredor.com
Però que vols que et digui, un és optimista de mena ;-)

Suposo que amb aquest panorama, molts corredors s'ho van pensar abans de sortir de casa, solament en el nostre grup van faltar dos, i dos més venien poc metal·litzats. Ja sabeu que és tan important el treball físic com el mental, i el mental ho teníem al bar, calentet. Però mancant 20 minutos per les 9:00h, horari previst per a la sortida, no solament va deixar de ploure si no que va sortir una espècie de sol d'aquests matiners amb molt bona pinta.

I sortim a escalfar, amb aquella alegria. La carrera és ja un clàssic amb un traçat molt pla. Dues voltes a un circuit amb origen i final en el Complex Esportiu Municipal Sagnier, passant pel casc urbà i una llarga zona poligonera.

© www.labolsadelcorredor.com
Els nervis, i les ganes es noten en la línia de sortida, però alguns mes ganes d'anar-se cap a casa que..., però ja posats, ja que estem aquí sortim amb tot. Cadascun amb els seus objectius, que para molts de nosaltres, sobretot els de la secció "Pares" és consolidar marques. Elena Villanueva se'ns acobla amb la idea de marcar-se un entreno en companyia, i de pas fer de llebre d'algun per veure si pot millorar marca. L'afortunat és l'Alberto.

Tret de sortida, cadascun a lo seu. Com a ànimes que porta el diable i com pasa sempre en aquesta gran carrera de petit format, de seguida tens lloc per córrer amb comoditat. Després dels primers 400 metres la cosa està bastant estirada i corres amb cert espai. Això és bo per fer marca, o almenys que no et molestin molt més del previst. Uns a gaudir i uns altres a patir, però divertit, això sempre.

© www.labolsadelcorredor.com
La carrera transcorre dins de l'habitual, el cap de carrera, Jose Luis Blanco, pasa pels 5K per sota dels 16 minuts, i la resta, anem darrere. El primer atleta del club, Javier Vega, que passa en 68a posició provisional amb un fantàstic 19:06, seguit una mica mes endarrerits per en Miquel, el Pepe i la resta, i alguns de nosaltres bastant més enrere.

Primera volta i a rodar. La cosa aguanta i el temps també, i ens prenem la segona part amb bona actitud. El temps acompanya i ja coneixem el circuit, el tenim fresc. Però a la cua de l'expedició alguns tenen problemes físics, que ja es veien venir. Si comences indisposat, el més fàcil és que acabis "molt" indisposat. I dit i fet, alguns s'han de prendre la segona volta amb més tranquil·litat.

Acabem la prova sense més incidents. El grup capdavanter del club amb Javier i els infiltrats Miquel i Pepe per sota dels 40 minuts. Un segon grup amb Paco, Josep i Jose Luis consolidat (Josep amb marca personal). Bernat en terra de ningú (també amb marca personal), i la resta, del grup de pares amb Elena tirant del carro, entre la forquilla dels 54 als 58 minuts. Laura i la seva indisposició no li van permetre rendir en les seves possibilitats.

Desconeixem el problema de l'organització que atorga a Almudena i a Laura el mateix temps, quan no va anar així. Van passar juntes el 5km amb un temps de 31 però després es van separar. Suposem que algun problema per la pluja va impedir capturar correctament els temps d'arribada, i mancant el temps correcte han doblat el seu primer parcial. Però és igual, bona carrera i molt bé organitzada. La veritat és que és un plaer de cursa.

Després de refrescar-nos i reagrupar-nos, esperem l'inici de la cursa infantil amb dos integrants del club (en principi tres) que obtenen bastant bons resultats.


El grupet oficial:
64è Javier Vega Ramiro: 38:38''
179è Francisco Villanueva Orgaz 43:09''
192è Josep J. Franco Monill 43:28''
208è Jose Luis Sanchez Lopez 44:11''
350è Bernat Peso Infante 48:02''
455è Albert Parra Mondéjar 50:35''
555è Alberto Benavides Lopez 54:04''
599è Juan Pedro Pérez Calzada 56:10''
603è Francisco Ortega Moreno 56:14''
686a Almudena Romero Lora 01:02:43''(error)
687a Laura Keyer Coronado 01:02:43''(error)

Els inflitrats:
±69è Miquel Domenec (oficios): 38:49''
±90è Pepe Cruz (oficios): 39:50''
±555a Elena Villanueva (llebre oficial): 54:04''

Cursa infantil:
Sergio Pérez
Oscar Carretero




Videos:




No hay comentarios:

Publicar un comentario