9 abr. 2012

La Pasqua s'acaba a Canovelles

Aquest matí m'he llevat amb ganes de gresca !! Bé, ja estava premeditada. M'havia inscrit als 15km de Canovelles que vaig fer en una de les seves primeres edicions, i ja en porta vint-i-dues. I sempre, el dilluns de Pasqua.


Ja fa dies vaig decidir anar-hi i gaudir d'un recorregut bastant maco i amb una organització molt correcte, cursa no gaire massificada i relativament propera. Distància extranya: 15km que fa que sembla que t'endinses a la distancia llarga però no és per tant. Desnivells i terrenys variats li dónen també un caire diferent. Molt recomanable.

Escalfant em trobo amb alguns coneguts del club, en Xavi Rins i en Ferrán Burón. Ens saludem, xerrem una mica i a preparar la prova. A la sortida ens situem junts de nou però fet el tret, cadascú a la seva. Jo jugava amb el pulsòmetre per comprobar com m'hi vaig adaptant a l'entrenament.

Surto molt cuidadós amb el primer km en 4'30" i sense angoixes i allà em vaig situant en cursa per les rodalies del lloc de sortida. Poc a poc, vaig animant-me i a passar gent. Km5 en 20'49". A partir d'allà comença la part més dura endinsant-nos per camins, camps i massies, i el ritme decreix i les pulsacions repunten amunt fins passar el km10 en 42'13" (21'24" parcial). A partir d'allà, i com diuen que tot allò que puja, baixa, fa que el ritme s'incrementi i comenci a ser conscient que ja puc anar pensant en un temps així que, endavant. A aquestes alçades de la cursa, ja és difícil seguir avançant gent i és bo mantenir els llocs i així intento fer-ho fins l'arribada que la creuo en 1'02'34" el que significa un promig de 4'10"/km.

Contentíssim amb el resultats i satisfet d'haver tornat a sentir les sensacions de corredor que tinc una mica oblidades.

Tornaré als 10km del Circuit de Catalunya el proper 29 d'abril, que coincideix amb el Campionat de Catalunya de 10km en Ruta i de Veterans. Allà pensarem encara més en el crono.

A l'acabar la prova, he sortit volant cap a Gavà i no he pogut veure els companys, però em consten els seüents resultats:

122è - Sergi Sierra Navarro - 1h02'34"
322è - Francesc Vilà Arias - 1h09'09"
508è - Ferran Burón Martínez - 1h14'21"
551è - Xavi Rins Ballester - 1h16'16"

Més resultats

No hay comentarios:

Publicar un comentario