6 mar 2012

La Maratest dóna ànims al Miquel Doménech

Aquest cap de setmana a Badalona, el Miquel Doménech (pare) ha participat a la Maratest. S'ha llançat a l'asfalt a provar la seva resistència i per això ha demostrat que el seu estat de forma està sent envejable. El seu temps final: 2h05'14" arribant el 13è de la seva categoria.


No només queda el temps final de la prova, si no també la tranquilitat amb la que ha rodat durant tota la competició, aconseguint una progressió en els diferents parcials de 5km (21'33/21'06"/20'35"/21'00"/ 20'42"/20'20") que ens donen la tranquil·litat que el dia de la competició serà capaç d'assolir una bona marca.

Ara entrem en un període on s'ha de seguir entrenant de cara al dia de la prova però el més fort està fet (o s'està acabant de coure), i que és el moment crític que voler recuperar el temps ens pot portar a problemes en forma de lesions pel dia de la competició.

Anotem que el Miquel Doménech serà un ferm candidat a creuar, el proper dia 25 de març,  l'arribada al davant les torres venecianes amb el primer dígit amb forma de '2'.

No hay comentarios:

Publicar un comentario