9 feb 2012

S'ha presentat la 17ª Mitja Marató de Gavà

Aquest dijous s'ha presentat a la sala polivalent de la Bòbila, l'edició d'aquest any de la Mitja Marató Gavà-Castelldefels-Gavà que es disputarà el proper diumenge12 de febrer.


A l'acte, a més dels tinents alcalde de Gavà i de Castelldefels, ho han fet representants de la Federació Catalana d'Atletisme, i de la comissió gestora del Dia Mundial de les Malalties Minoritàries, i per part del Club Atletisme Gavà, que ha estat representat pel nostre director tècnic, el Sergi Sierra.

Entre les novetats destacables és la finalització de les obres de l'avinguda Joan Carles I, a més del gran atractiu que ja va quedar palès en l'edició de l'any passat, fent passar el recorregut per la mateixa vora del mar, creuant pel nou pont de la riera al mateix passeig.

En l'àmbit sanitari, a destacar la presència de tres unitats medicalitzades en diferents punts del recorregut, a més de l'habitual presència mèdica a l'arribada de la prova. Els altres serveis seran les presències de nombroses llebres pels diferents temps, autobús llançadora des de darrera el McDonald's (Barnasud) i que conectarà l'aparcament del centre comercial amb la sortida, servei de guarderia, massatgistes i fisioterapeutes a l'arribada, animació en directe, entre d'altres.

Estem passant uns dies de fred però que aquest no serà l'aspecte climatològic que ens faci arronssar-nos davant la meravellosa proposta esportiva que Gavà ens proposa pel proper diumenge.

Molta sort a tots els corredors i desitjar als organitzadors que tot surti tal i com ho han previst.

No hay comentarios:

Publicar un comentario