28 feb 2012

22ª Mitja Marató de Barcelona. Crònica

Aquest diumenge 26 de febrer la ciutat de Barcelona, de la mateixa manera que ho va fer només fa un parell de setmanes Gavà, organitza una mitja marató, i com no podia ser d’una altra manera el Club Atletisme Gavà no hi podia faltar.



A les 7:25 del matí davant de la porta de la marató de la “nostra” Bòbila només 3 atletes ens trobem amb “il·lusió”! com diria el president, som en Paco, José Luis i Josep, allà tenim previst trobar-nos amb en Chesco i un amic seu. Sortim i quan aparquem truquem a en Chesco per veure on està, i ... resulta que està malalt, al llit i, tot i que no vol reconèixer, “encantat” de que l’hagi despertat a les 8 del matí d’un diumenge... (Aprofito per demanar-li altre cop disculpes des d’aquí, HO SENTO CHESCO!!)

Un cop superat el “trauma” de perdre un company, ens fem la foto oficial i anem a fer tots els rituals previs a una cursa: escalfar una mica, estirar i, lògicament, anar a “alleugerir” tot el que sigui “alleugerible”, vosaltres ja m’enteneu...

Una altra anècdota prèvia a la cursa és que l’únic que participa amb un dorsal propi és en Josep, en Paco participa amb el dorsal d’en Jesús (també indisposat) i en Chesco (indisposat a darrera hora) corria amb el dorsal de Joan (lesionat). Per si això no es prou en José Luis porta una còpia en color d’un dorsal (observeu la foto!). Val a dir que en tots els casos ha estat perquè es van tancar les inscripcions i no es van poder inscriure oficialment... (Malgrat intentar-ho per activa i per passiva, i amb l'únic objectiu de realitzar un entrenament col·lectiu per preparar l'objectiu de la Marató de Barcelona del mes que ve i sense ànim de competició.)

Bé, sigui com sigui anem a la sortida i trobem un altre company del Club, en Xavi (Javier Vega), per tant som 4!!!! Això anima...

Arriben les 8,45 i el dona el tret de sortida, comencem a córrer, a gaudir, a patir, a fer salut, a veure com anirà!, pensem tots... Passen els kilòmetres i els carrers, la gent, el bon temps i els entrenaments fan que acabem tots, i acabem bé, ningú ha fet marca personal, però tots estem raonablement satisfets (admeto que jo el que més, per mi acabar es un gran resultat!!).

A l’acabar els comentaris, que si al km 14 he notat que anava massa ràpid, que si gairebé fem marca personal tot i tenir previst fer només un entrenament, que si em sento millor o pitjor... finalment ens trobem a la nostra fan del dia, l’Espe, que ha vingut en tren per donar-nos suport a l’arribada, li agraïm com es mereix.

Estirem una mica, tornem al cotxe, ens canviem (amb algun nu integral inclòs, això ens portarà un problema algun dia) i enfilem el camí de tornada.

Així ha transcorregut aquesta matinal, com sempre, com mai, un luxe i un esforç que ens fa grans, que ens uneix i que permet que continuem fent pinya.

SALUT I ATLETISME

Josep Franco


RESULTADOS OFICIALES
723è JAVIER VEGA RAMIRO: 01:26:56
2160è JOSEP JOAQUIM FRANCO MONILL: 01:35:22

RESULTADOS OFICIOSOS
- Paco: 01:34:06
- Jose Luis: 01:38:02

No hay comentarios:

Publicar un comentario