16 ene 2012

Cnat. Catalunya Individual i Clubs Veterans

Aquest cap de setmana s'ha disputat el Cnat. Catalunya Individual i Clubs Veterans (33è Cros Ciutat de Vic). Com no podia ser d'una altra manera nosaltres hem anat, amb baixes d'última hora, però amb una participació més que digna. Josep Franco ha participat i ens explica una mica que ha passat.

Son les 7,15 hores d’aquest diumenge 15 de gener de 2012 i el nostre Club encalça el repte d’anar a Vic (sí, sí, el Vic d’Osona, de les boires gebradores... ;-))

L’Equip inicial de 12 o 14 va quedar reduït a 6 (el divendres), ens trobem els 4 fantàstics, els finalistes. Allà ens trobarem al “Moja”, ell ve pel seu compte per participar en el Cros de Vic.

Enfilem la carretera i la primera sorpresa és que les prediccions meteorològiques (previsions apocalíptiques, com nosaltres 4... ole!) resulten no ser tant dures com sembla. Tot i amb això a 12 km de Vic, 1 grau positiu, al Cros tres negatius!! Ens traiem el fred amb força facilitat, el temps, malgrat el fred, apareix benigne, per sota dels núvols s’albira el Sol i amb l’escalfament dels muscles arriba també l’escalfament ambiental.

A les 9,45h en punt, molt en punt, surt el primer representant del nostre estimat Club en la cursa dels majors de 45 anys endavant, en Josep Franco, després d’una cursa certament molt bonica de córrer té l’honor de ser el primer del Club en la seva categoria (i també l’únic!!!)

Després toca el torn a les Veteranes, on llastimosament no hem pogut guanyar cap premi, a veure si en properes edicions tenim l’honor de que ens acompanyi alguna fèmina!!

Arriba el plat fort a les 10,45 hores, la cursa “cumbre” pel nostre Club, 3 representants!!!!!, aquí si que hi haurà emoció... Prenen la sortida en Sergi Sierra, Miquel Domenec i Francisco Gómez, fent una molt bona participació i deixant el pavelló molt, molt amunt.

Per arrodonir aquesta matinal atlètica, gaudim de la cursa de Juvenils i Juniors, on el nostre atleta “Moja”, tot i ser Juvenil, arriba el primer de tot, sí, sí, de tots!!!, cap novetat, un cop més el nostre “Moja” arriba a la línia de meta sense veure ningú per davant.

La jornada ha estat agradable, un cop més un petit, però eixorivit, grup d’atletes de casa nostra ha passejat el nom de la nostra ciutat per la geografia catalana, hem rigut, protestat, parlat, recordat, imaginat i sobretot gaudit d’haver participat i fer participar al nostre Club en una molt bonica competició del nostre esport, l’esport dels esports.

I ara, la mitja de Gavà espera... i amb dorsals d’èlit????

SALUT I ATLETISME

Resultat dels nostres atletes:

VETERÀ M35-M40 (6.160m)
64è SERGI SIERRA NAVARRO (M35): 24:29:75
73è MIGUEL DOMENECH LOPEZ (M40): 25:21:39
86è FRANCISCO GOMEZ SORDO (M35): 27:27:62

VETERÀ M45-... (4.320m)
76è JOSEP FRANCO MONILS (M45): 19:52:61

JUVENIL M (5.520m)
1r MOHAMED ZARZOUNI (JvM): 18:16:78

CLASSIFICACIÓ PER EQUIPS
16è Club Atletisme Gavà (223 punts)


Resultats complerts

No hay comentarios:

Publicar un comentario