31 ene 2012

10K Vilafranca del Penedès 2012

Aquest cap de setmana s'ha disputat la 2a edició dels 10K Vilafranca del Penedès 2012. Alguns atletes del club han participat i en Josep Pujades ens ho explica:

Ha estat la segona edició d’una cursa que malgrat ser nova té totes les atencions que un corredor popular necessita. Es nota la petjada dels organitzadors, fondistes Penedès, que amb la seva llarga experiència en participacions en curses populars han volgut que la seva cursa fos un referent i ho estan aconseguint. Enguany han augmentat a 1200 els inscrits i han modificat el recorregut que és certament molt ràpid i gens pesat. Consta de dues voltes per la Vila amb un desnivell d’uns 50m segons em va marcar el rellotge.

Ahir a les 10h i amb 4 graus però amb un solet molt agradable... tots a córrer... i com sovint passa molta animació a la zona de la sortida i poca a la resta dels carrers. En Roger Roca del Bikila ràpidament va agafar la directa passant en solitari el km 5 per agafar més avantatge a la segona volta. La primera classificada, amb la qual vaig coincidir amb el ritme de carrera, Laura Garciarena del Esportistes de Tarragona tampoc va tenir rival.

En resum, una cursa que val la pena i no gaire lluny de Gavà. Salut!