7 dic 2011

XXX Pujada al Castell de Castelldefels

Aquest dimarts 6 de desembre de 2011, a les 10 del matí, s'ha celebrat la XXX Pujada al Castell de Castelldefels enclavada a les festa major d'hivern d'aquesta ciutat. El dia es va aixecar assolellat i gràcies a que l'hora de la sortida no era intempestiva es va poder celebrar amb una temperatura molt agradable. Un circuit sense incidents en el qual, pot ser, destaca la presa de cronos a l'arribada, en la qual hi havia una mica de cua, desfasant una mica els temps oficials amb els cronos personals. Però la veritat que va ser una bona manera de començar el dia amb una mica d'atletisme urbà.

Cal destacar que aquesta prova se celebra a escassos dies del Cros del club, amb l'esforç que significa i que a la expedició oficial cal afegir l'extra oficial, aquells que van venir a animar o fins i tot a córrer per fer la carrera més divertida i poder treure el millor de cadascun.

Destacar algunes posicions d'honor del atletes mes joves, com el 27è de la general i 4t de la seva categoria per al Marc, 1a posició de la categoria per la Elena, 2n de la seva categoria per en Miquel, 3r i 4t lloc de la seva categoria respectivament per a Marc i Guillermo, o la 20è del Nestor, en clara progressió. Tots ells amb temps realment molt bons.