6 jul. 2011

Marató per relleus a Santes Creus

Aquest cap de setmana del 2 i 3 de juliol de 2011 divuit intrèpides i intrèpids socis del club Atletisme Gavà han realitzat una nova activitat dins de les accions per promocionar l'atletisme i la salut.

Es tracta de fer una marató entre 6 components, el primer relleu fa 7695m, el segon, quart i sisé fan 4500m cadascún, i el tercer i cinquè fan 10500m

Ens hem inscrit un total de 3 equips del nostre club, el rècord de la prova d'enguany, cap altre club o entitat portava tants equips!! (almenys en això hem estat líders!)

L'aventura ha començat el dissabte a les 11,45h on 7 dels participants i alguns acompanyants hem sortit cap a la casa de natura Les Esquedes, on ens instalarem fins diumenge després d'esmorzar. El lloc és molt tranquil (mosques a part) i queda a 20' de la prova.

Després de dinar (massa bé i tot) hem anat a buscar dorsals, veure el recorregut i trobar-nos amb la resta de companys que venien directament a Santes Creus. La recollida de dorsals ja ha estat una feinada, quants presents ens han donat! vi, gorres, cereals, llibres, caramels...

A les 17,30 comencen les curses, en concret la infantil on en Sergio Perez ha quedat en 3a posició general i 2a de la seva categoria. Comença bé la jornada!!

A les 18h surten els primers relleus, Lara, Francesc "Chesco" i Paco Ortega, han de fer 5 voltes al circuit de 1500m i una propina de 195m (que per més inri és costa a munt!!)

La cursa es desenvolupa molt agradablement, els companys i companyes passen/m cada 7 o 8 minuts per la zona on estem els que encara no ens toca còrrer i també el públic en general.

Els nostres equips participen en la categoria masculí (tot homes), mixte (3 dones i 3 homes) i sense categoria (és a dir els màquines!, 1 dona i 4 homes).

Al final l'equip masculí acaba amb 3,09h, el mixte (4 de la categoria, a només 1 lloc del podi!!!) amb 3,20 i el màquines en 3,54h.

És impossible destacar tot el viscut, ha estat una tarda-nit exepcional, animant-nos, esforçant-nos, patint i gaudint d'allò més, una experiència que fa grup, que anima a continuar fent esport lúdic i saludable, i el millor de tot... que ens ajuda a conèixer-nos millor, a establir vincles afectius més enllà de trobar-nos per la bòbila... un luxe vaja!!!

Un cop acabada la cursa anem al sopar fred que ens convida l'organització i també per veure si ens toca algun premi en el sorteig que es fa... la Lara, en Paco i na Mati surten guanyadors i s'enduen uns premis!!!! la nit també acaba d'allò més bé.

Ens repartim els presents de la inscripció i uns marxen cap a casa i la resta anem a tornar a sopar i a tocar la guitarra (en Chesco es un artista!!) i a cantar i a explicar-nos acudits... fins dos quarts de dues de la matinada.

A les 8 del matí l'Esteban, Chesco, José Luis i Josep tornem a estar rodant, una horeta i quan arribem piscina (per dir-ho d'alguna manera :-) ) dutxa, esmorzar de luxe i reprenem el camí de tornada...

Titular: cal repetir-ho!! a veure si podem fer més equips i passar-ho encara millor.

Per més informació parleu amb Cati, Mati, Marisol, Lara, Sergi, Domingo, José Luis, Josep Cruz, Néstor, Miquel Domènec (pare i fill), Xavi i Joan Parra, Esteban, Francesc "Chesco", Juan Pedro, Paco Ortega i Josep Franco. O bé a les parelles de José Luis, Esteban, Josep Cruz o Miquel Domenec. O bé al germà de Nèstor o a en Sergio o en Pol i la seva àvia o...

SALUT I ATLETISME


No hay comentarios:

Publicar un comentario