4 may 2011

La Festa de l’Educació premia el treball i la dedicació del Club Atletisme Gavà juntament amb altres professionals de l'educació de la ciutat.


FONT: Bruguers Digital
Aquesta Festa de l’Educació, celebrada dimarts 3 de maig a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Gavà, pretén ser un punt de trobada per tota la comunitat educativa gavanenca, a l’hora que s’aprofita per premiar tant a persones individuals com a entitats i centres educatius. L’alcalde de Gavà, Joaquim Balsera, qui va presidir l’acte, va agrair, en la seva intervenció, la tasca dels docents, gràcies als quals “els gavanencs i gavanenques es poden formar i gràcies als quals es pot construir i fer avançar Gavà”. Balsera ha reconegut, novament, que l’educació esdevé una de les seves “principals preocupacions i prioritats” i ha valorat molt positivament “els passos endavant que en els darrers anys s’han fet gràcies a la implicació de tots i totes a través del Projecte Educatiu de Ciutat”. El batlle ha admès, però, que “aquest progrés no ha pogut ser tan ràpid com seria desitjable per culpa de la crisi que patim” però que “malgrat tot s’han fet coses i cal seguir avançant. No ens podem aturar” proba d’això és “el projecte de nova escola bressol pública, les obres de la qual tot just comencen ara a la zona de les Bòbiles i que esdevindrà la primera llar d’infants municipal de la ciutat”. Balsera ha explicat que l’educació i les persones que treballen en el seu benefici “són una peça clau del present, i sobretot el futur de la ciutat i per això vull dedicar-vos paraules d’agraïment” i que el PEC ha estat una eina molt profitosa.

S'han entregat tres premis en categoria Qualitat Educativa a Gavà a entitats com l'Esplai el Mamut, a l'Escola Immaculada Concepció i el grup de treball d’Educació Física de les escoles d’Educació Infantil i Primària públiques de Gavà.

També s'han donat els Premis Gavà Educa reconeixen també la trajectòria d’escoles i entitats que compleixen 25 anys de servei en el món educatiu gavanenc. Enguany s’ha optat per donar aquests premis al Club Atletisme Gavà i a l’IES El Calamot. El director tècnic del Club Atletisme Gavà, Sergi Sierra, es va mostrar força content per aquest reconeixement a la tasca feta per tots els que han passat per l’entitat en aquests anys: “el premi és en realitat a la trajectòria d’un equip que fa poc dirigeixo jo però que representa 25 anys d’un projecte educatiu i atlètic a Gavà, i jo crec que això es mereix un premi”.

La Festa de l’Educació va despertar molta expectació entre la comunitat educativa de Gavà. La sala de plens es va omplir de gom a gom de mestres, integrants d’AMPAS i d’altres persones relacionades de forma directa amb la docència a la nostra ciutat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario