24 abr 2011

Lliga Catalana i marques de club

Després d'haver fet una revisió de les marques aconseguides els darrers dies amb la participació a la Lliga Catalana de Clubs per part de l'equip femení (que mai ho havia realitzat fins ara), ens hem de congratular, a part del magnífic ambient que estem tenint, de la gran implicació que heu demostrat, també indicar com heu fet crèixer el nivell de l'atletisme gavanenc en aquest mes.


Enguany ja haviem remogut els rècords en alçada per part de la Sònia Alaman dies enrrere dins el Campionat de Catalunya Infantil, el fantàstic temps de la Marta Riquelme als 3km marxa a Calella, la bona marca de la Marisol Soler a la mitja marató de Gavà, i el nou rècord del club de la Dea Gràcia als 60m.ll. de pista coberta el passat mes de desembre.


Després de la participació en Lliga Catalana, hem tornat a bàtre més rècords de club, com són:


- 5000m.ll. : Marisol Soler (20'44".57)
- 100m.t.: Arantza Ortega (18".1)
- 5km marxa: Marta Riquelme (32'09".3)


Hem quedat el·liminats de la lluita per un possible ascens de categoria però ens hem de quedar amb la imatge de tots junts competint en un esport que ens agrada i amb una gent amb la que ens trobem a gust i ens agrada disfrutar d'aquestes jornades lúdico-esportives.


FELICITAR-VOS A TOTES !!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario